Ulrica Hammarström, kommunalråd och Robert Hawkins, näringslivsutvecklare i Pajala kommun. Foto: Pajala kommun.

Under årets Pajala gala kommer Pajala kommun att dela ut två priser som riktar sig till företagare i kommunen.

Fredag den 29 september går Pajala Galan av stapeln. Galan som arrangeras av Visit Pajala tillsammans med Husets bar och bistro syftar till att uppmärksamma företag, föreningar och eldsjälar i kommunen. Under galan kommer ett antal olika priser delas ut, bland annat ska Årets Företag koras av regionala Företagarna. Pajala kommun kommer att dela ut två priser under kvällen varav ett är till årets kvinnliga företagare.

– Vi vill lyfta kvinnors företagande som en viktig faktor för jämställdhet. För att uppmärksamma och hylla kvinnliga företagare i kommunen har vi valt att initiera ett pris som riktas till företag som drivs av kvinnor, säger Ulrica Hammarström (S), kommunalråd Pajala kommun.

Under galan kommer kommunen även dela ut pris till Årets nyföretagare.

– Ett starkt och expansivt näringsliv är en förutsättning för kommunens utveckling. Därför vill vi lyfta nya företagare som har en tydlig drivkraft och goda entreprenörsegenskaper, säger Robert Hawkins, näringslivsutvecklare Pajala kommun.

Vinnarna av utmärkelserna kommer att få en statyett, ett diplom och ett presentkort för utbildning och nätverkande. Vinnarna presenteras under Pajala Galan fredag den 29 september.

———————————————————–
Klicka här – länk till originalinlägget

Källa: Pajala kommun
———————————————————–