Biljetter till Piteå IFs damlag match mot Vittsjö delades ut.

Dina Försäkringar tycker om att vara nära sina försäkringstagare och prioriterar att tänka lokalt.

– Vi arbetar mycket lokalt och vill samtidigt ge tillbaka någonting till våra kunder, berättar Patrik Axelsson, gruppchef Dina Försäkringar Nord i Piteå.

Ett av flera exempel på att Dina försäkringar tycker att lokalt är viktigt är att de häromdagen delade ut biljetter till matchen med Piteå IFs damer i fotboll.

– Under två dagar delade vi ut biljetter på vårat kontor på Storgatan, berättar Patrik Axelsson. Det var bara att komma in och hämta biljetter och en värmande mössa för att sedan ses i söndags på fotbollsarenan.

– Ett jättefint tillfälle att träffa våra försäkringstagare och att få visa vår uppskattning!

Passande nog var det en av de lokala stoltheterna Piteå IFs damlag i fotboll som spelade mot Vittsjö, som Dina Försäkringar bjöd in till.

– Vi vill stötta vårt hemmalag tillsammans med våra kunder här hemma i Piteå. Dessutom såg vi alla till att det blev ett hundratal fler i publiken som hejade fram vårt eget lag, jättekul, säger Patrik Axelsson.

Biljett till Piteå IFs damlag mot Vittsjö.

Dina Försäkringar finns från nordligaste Norrbotten ner till sydligaste Skåne.

– Vår styrka är att vi hela tiden arbetar för att vara så tillgängliga som möjligt och att också känna till den miljö och det liv våra försäkringstagare befinner sig i, oavsett du är privat kund eller företagskund.

– Det är därför vi tycker det är viktigt och verkligen prioriterar att även träffa våra kunder, att ses i vardagen. På den lokala arenan, på villatomten eller i verkstaden.

Dina Försäkringar är sex försäkringsbolag med kontor på många platser över hela landet med det gemensamma varumärket Dina Försäkringar. Alla bolag i Dina Försäkringar har sina egna lokala namn, men symbolen och profilen är gemensam. De är landets femte största försäkringsgivare inom sakförsäkringar och alla bolag är direkt eller indirekt kundägda. För tredje året i rad hamnar de på förstaplats för nöjdast privatkunder och andra året i rad för företagskunder.

– Det är vi förstås väldigt glada och tacksamma över och fortsätter jobba ännu hårdare på att fortsätta vara. Och det kommer att bli fler lokala satsningar och fler trevliga tillfällen att möta våra kunder, avslutar Patrik Axelsson.

Dina Försäkringar är ett kundägt försäkringsbolag som hela tiden arbetar för att vara en positiv samhällskraft. Ett led i det är att de sponsrar lokala föreningar som bidrar till samhällsnyttan.

Källa: Dina Försäkringar Nord i Piteå