Politikercafé

Vad tycker Luleås kommunpolitiker är viktigast under den gröna omställningen? Kom och ta en kaffe och ställ dina frågor i politikercaféet under mässan Luleå framtidssäkrar 17 september på Kulturens hus.

Den tredje platsen

Hur viktig är den tredje platsen för dig? Alltså den plats som inte är jobbet eller hemma utan i det offentliga rummet? Lyssna till spännande föreläsning med Christer Ljungberg från Trivector under mässan Luleå framtidssäkrar 17 september på Kulturens hus.

Underhållning

Det är för barnen och barnbarnens skull vi engagerar oss för att Luleå ska vara en trygg och hållbar plats att bo på även i framtiden. Lyssna på det bästa vi har; barnen, från Kulturskolans barnkörer, när de sjunger om vad som är viktigt under mässan Luleå framtidssäkrar 17 september på Kulturens hus.

Fakta: ”Luleå framtidssäkrar” – mässa på Kulturens hus 17 – 18 september

Söndagen den 17 september bjuds alla medborgare in att besöka hållbarhetsmässan som arrangeras på Kulturens hus och bli en del av lösningen till ett Luleå som är säkrat för framtiden. På måndagen den 18 september bjuds alla medarbetare på Luleå kommun in och även Luleås gymnasieelever är välkomna.

Under mässans två dagar kan du ta del av inspirerande utställningar, intervjuer, miniseminarier och workshops. Arrangörer och utställare är Luleå kommuns alla förvaltningar och bolag.

Källa: Luleå kommun