En lycksalig Per Rosenius efter att ha plockat upp bollen ur hålkoppen. Foto: Privat.

En magisk stund inträffade på Luleå Golfklubb torsdag 15 juni när Per Rosenius lyckades med bedriften att göra sin första Hole in One. Under en tävling på Slicetouren, tillsammans med sina spelkamrater Jan Åke Pettersson, Martin Lundkvist och Gustav Kyräs, slog Per Rosenius till med ett perfekt slag på fjärde hålet på slingan Hermelinen.

För en golfare är en Hole in One en dröm som går i uppfyllelse och för Per blev detta en minnesvärd upplevelse. Med precision och skicklighet lyckades han slå bollen rakt i koppen på ett enda slag, vilket resulterade i ett omedelbart jubel och gratulationer från hans medspelare.

Att göra en Hole in One är en exceptionell bedrift som kräver både teknisk skicklighet och en dos av tur. Per Rosenius visade prov på enastående talang och lyckades slå det perfekta slaget vid precis rätt tillfälle. Det är en prestation som kommer att för evigt etsa sig i minnet hos honom och hans medspelare.

Luleå Golfklubb är inte bara en plats för fantastiskt golfspel, utan även en arena där spelare kan uppleva otroliga ögonblick som dessa. Att dela denna upplevelse med vänner och tävlingskamrater gör det ännu mer minnesvärt och skapar en känsla av gemenskap och glädje.

– Det kändes som ett bra slag med min hybridklubba från tee. Det var ett slag på 159 meter och att sedan se bollen dimpa ned i hål var bara underbart. Jag har fått många gratulationer och ryggdunkar efteråt, berättar en stolt Per Rosenius.

Källa: Luleå Golfklubb