Per Nilsson, kanslichefen på Luleå GK välkomnar medlemmar, gäster och företagspartner till en härlig golfsäsong.

Luleå Golfklubb är redo att välkomna golfentusiaster till en tidig och spännande säsong. Trots den kalla våren har klubben rekordtidigt öppnat upp hela sin anläggning, inklusive de tre slingorna Hermelin, Björnen och Renen vid anläggningen som ligger naturskönt i Rutvik strax norr om stan.

Ansvariga på klubben är mycket nöjda med skicket på banorna trots de utmaningar som den sena våren medförde. Med omsorgsfullt underhåll och dedikerat utvecklingsarbete under flera år har de lyckats skapa förutsättningar för en härlig spelupplevelse för både medlemmar och gäster.

Kanslichefen Per Nilsson uttrycker sin glädje över den rekordtidiga öppningen och ser fram emot en fantastisk sommar på Luleå Golfklubb. Medlemmarna kan se fram emot en säsong full av spännande golfrundor, gemenskap och möjligheten att förbättra sitt spel. Dessutom är klubben öppen för gäster från andra klubbar, vilket öppnar upp för nya bekantskaper och möjligheter till utbyte av golfupplevelser.

– Ta chansen att utforska Luleå Golfklubbs vackra banor och njut av den tidiga öppningen. Oavsett om du är en erfaren golfare eller nybörjare kommer du att hitta utmaningar och glädje på denna välskötta anläggning. Slå ut och njut av en underbar sommar på Luleå Golfklubb, uppmanar Per Nilsson.

Källa: Luleå Golf