Thomas Zielinski – ny kommunikationsansvarig på Geab – Geab

Som ett led i satsningen att höja kundupplevelsen och positionera sig som Gotlands mest attraktiva arbetsgivare 2027 rekryterar nu Geab Thomas Zielinski i rollen som ny kommunikationsansvarig.

Thomas uppdrag blir att leda det kommunikativa arbetet för Geab vars övergripande mål är att möjliggöra en fossilfri framtid på Gotland. Thomas har mångårig erfarenhet inom kommunikation och media och ser fram emot denna spännande roll:

– Jag är glad och stolt över att få möjlighet att vara en del av Geabs resa mot framtidens energilandskap. För mig har det alltid varit viktigt att jobba med frågor som gör skillnad på riktigt och energiomställningen är ju en av Gotlands absolut viktigaste framtidsfrågor.

Oskar Lindehejd, vd på Geab, betonar vikten av rekryteringen och Thomas breda erfarenhet:

– Thomas kompetens kommer att bli en värdefull pusselbit till dagens redan starka kommunikationsteam. Öppenhet och förtroende är avgörande för vår verksamhet, där kommunikationen spelar en central roll. Här kommer Thomas kunna tillföra mycket genom sin personlighet och sitt kunnande. Att Thomas väljer Geab är ett fint kvitto för oss som arbetsgivare.

En viktig del av Thomas ansvarsområden blir bland annat att agera talesperson gentemot media och att leda kommunikationsteamet.

– Jag ser verkligen fram emot att tillsammans med mina nya kollegor få fortsätta arbetet med att utveckla bolagets kommunikativa förmåga. Det handlar om att skapa delaktighet, engagemang och förtroende för det gemensamma arbetet med att möjliggöra en robust och fossilfri framtid på Gotland, avslutar Thomas.

Thomas Zielinski tillträder sin nya roll den 15 april 2024 och lämnar då sitt nuvarande uppdrag som kommunikationschef på Länsstyrelsen Gotland.

 

Avsändare: Gotlands Energi AB

 ———————————————————–
Klicka här – länk till originalinlägget

Källa: Gotlands Energi
———————————————————–