I dag lanserar Polarbröd två hälsosamma nyheter med fokus på fullkorn – Vardagskaka och Rågkaka Plus Fullkorn. Bröden finns i butik från vecka 36.

Efterfrågan på sund och näringsrik mat ökar och fler konsumenter uppmärksammar fullkornets alla fördelar. Samtidigt konsumerar vi i Sverige minst fullkorn i hela Norden – 9 av 10 svenskar äter för lite fullkorn, enligt Brödinstitutet. Polarbröd vill vara med på resan mot ett mer hållbart matsystem – så att det stärker vår planet och alla som bor här. Med dessa två produktnyheter breddar Polarbröd sortimentet och kombinerar god smak med sunda mervärden.

En av Polarbröds mest älskade produkter är den runda Rågkakan. Nyheten Rågkaka Plus Fullkorn är en liknande produkt men rik på välgörande fullkorn.

— Rågkaka Plus Fullkorn riktar sig till alla som älskar den goda, mjuka Rågkakan men som vill få i sig mer fullkorn. Vi är stolta att kunna presentera två riktigt smakrika bröd som förenar allt det goda som Polarbröd står för med det sunda fullkornet, säger Jenny Jeppsson, Marketing Area Manager Retail på Polarbröd.

Vardagskaka är ett saftigt havrebröd rikt på fullkorn, men med en mindre grov känsla än många fullkornsbröd. Vardagskaka kommer i halvmåneformat med fyra halvmånar (12 portionsbitar).

Om Vardagskaka
Mild havresmak
Rik på fullkorn
Mjölkfri och utan konserveringsmedel
Från Sverige, bakad i Norrland
Varje förpackning innehåller 12 brödkakor (4 halvmånar)

Om Rågkaka Plus Fullkorn
Rik på fullkorn
Mjölkfri och utan konserveringsmedel
Från Sverige, bakad i Norrland
Varje förpackning innehåller 12 brödkakor

———————————————————–
Klicka här – länk till originalinlägget

Källa: Polarbröd
———————————————————–

———————————————————–
Klicka här – länk till inlägget.

Källa: Älvsbyn Gratistidning – Näringsliv
———————————————————–