Ja, det är inte så farligt som det låter men nu kan du faktiskt placera valfri husmodell från Älvsbyhus på vilken tomt som helst i hela Sverige.

Älvsbyhus samarbetar med techbolaget Devolv och lanserar idag husplaceringsverktyget nationellt. Med bara några klick och en adress kan du se hur din utvalda husmodell kommer att se ut på din favorittomt, tack vare 3D-visualiseringstekniken.

Denna nyhet öppnar upp en ny och innovativ spelplan för kunderna. Du kan mixa och matcha, experimentera med placeringar och få en verklighetstrogen förhandsvisning av ditt framtida hem.

Jens Sundström, senior rådgivare på Älvsbyhus, är full av lovord:
– Devolv erbjuder det mest avancerade, användarvänliga och verklighetstrogna verktyget vi någonsin stött på. För kunder som kan känna sig överväldigade av traditionella ritningar, belyser detta verktyg klart och tydligt hur deras drömhus kan harmoniera med vald tomt, långt innan någon spade sätts i jorden.

Klart är att Älvsbyhus fortsätter att tänka framåt, och med Devolv vid sin sida, ser husdrömmar nu ljusare ut än någonsin tidigare.

———————————————————–
Klicka här – länk till originalinlägget

Källa: Älvsbyhus
———————————————————–

———————————————————–
Klicka här – länk till inlägget.

Källa: Älvsbyn Gratistidning – Näringsliv
———————————————————–