Butiken är 250 kvadratmeter stor och här finns det mesta att hitta för skog och trädgård. – Vi säljer allt från krattor och snöslungor, motorsågar, till fyrhjulingar och skogsmaskiner här i butiken, säger Viktor Jönsson, LL Skog & Skötsel i Luleå.

LL Skog & Skötsel fortsätter att expandera sin butik på Hertsön sedan starten i februari. I den nästan 250 kvadratmeter stora lokalen finns det mesta att hitta för skog och trädgård.

– Vi säljer allt från krattor och snöslungor, motorsågar, till fyrhjulingar och skogsmaskiner här i butiken, säger Viktor Jönsson, LL Skog & Skötsel i Luleå.

LL Skog & Skötsel startade 2016 med tjänster inom skog och trädgård och sedan i vintras finns även en stor butik med åretrunt-produkter för trädgård och skog. De är också återförsäljare av maskiner och produkter för skog och trädgård, till exempel gräsklippare, fyrhjulingar och skogsmaskiner.

De erbjuder även, och har stor erfarenhet av, trädgårds- och skogsprojekt. Några av deras tjänster är avancerad trädfällning, stubbfräsning, fräsning av rötter och mark, renovera gräsmattor, trädgårdsprojekt, miljöprojekt, park- och skogsskötsel.

– När det gäller våra tjänster har vi de rätta försäkringarna, en modern maskinpark och så inte minst, utbildad och erfaren personal, berättar Viktor Jönsson.

Erfarna skogs- och trädgårdsarbetare

Förutom extrapersonal och säsongsanställda är de två heltidsanställda i företaget, Viktor och hans pappa Peter Jönsson. Utöver tjänster i skog och mark och butiken på Hertsön, har de även en webbutik.

– De flesta tittar på nätet men sen ringer de om det gäller skogs- och trädgårdsarbeten, eller så tittar de in i butiken och handlar här, säger Viktor. Våra kunder är privata skogsägare, entreprenörer, men också villa- och stugägare handlar här.

– Och saknar vi något i butiken så beställer vi in såklart! I och med att vi själva jobbar i skogen och i trädgårdar, har vi koll på hur grejerna vi säljer fungerar. Vi använder dem och har då såklart kunskap om hur våra produkter ska användas.

LL Skog&Skötsel ligger på Hertsötorget 3 bredvid där det nya badhuset på Hertsön byggs. Och vad det gäller framtiden fortsätter de med att erbjuda sina tjänster med kunskap och engagemang ute i skogen och i butiken.

– Vi fokuserar på nöjda kunder och att ännu fler ska hitta ut till vår nya fina butik, avslutar Viktor Jönsson.

Viktor Jönsson och hans pappa Peter Jönsson i butiken på Herstön.

Källa: LL Skog

 

———————————————————–
Klicka här – länk till inlägget.

Källa: Luleå Gratistidning – Näringsliv
———————————————————–