Birgit Johansson, Miljöservice Norr AB hälsar välkommen i Boden, på Kungsgatan i Arbetsförmedlingens gamla lokal.

Miljöservice Norr AB satsar på erfarenhet, tillgänglighet och kvalitet. Och med succé i Skellefteå har de nu öppnat sin verksamhet i Boden.

– Vi beskrivs ofta som en trygg samarbetspartner, berättar Birgit Johansson. Vår verksamhet bygger på förtroende, där vi värdesätter och prioriterar bra relationer med våra kunder.

Miljöservice Norr AB är idag det snabbast växande städbolaget i Skellefteå och nu är det dags att etablera sig i Norrbotten och Boden.

– Vi körde igång i Skellefteå för drygt två år sedan och nu ser vi verkligen fram emot att etablera oss här i Boden, säger Birgit Johansson, en av delägarna.

– Jag och de andra delägarna är Bodensare och vi har sökt efter bra lokaler ett längre tag och lyckades få tag i en riktigt fin del av Arbetsförmedlingens gamla lokal på Kungsgatan.

Birgit berättar att de som företag valt att prioritera både miljö och service i toppklass för kunderna. Två viktiga aspekter som kan vara svåra att få ihop.

– Miljöservice gör jobbet klimatvänligt och kostnadseffektivt. Vi jobbar resurssnålt med fokus på säkerhet och arbetsmiljö för våra medarbetare och kunder. Det är en styrka vi är stolta över.

Kunderna finns inom flera olika branscher som fastighet, bygg, industri, infrastruktur men även privatpersoner.

– Vi har inte heller stressat fram en start, utan varit väldigt angelägna att hitta rätt personal och förutsättningar. Inom ett år är målet att vara omkring tio anställda.

Birgit Johansson är själv en av de mest erfarna i städbranschen i Norrbotten, och dessutom en välkänd bodensare som ska leda verksamheten i just Boden. Hon har 16 års erfarenhet inom branschen och ser verkligen fram emot den här utmaningen.

– Det är jättekul att få göra det här, det passar mig och känns som en nykick i livet. Och med mig ska jag ha bra och erfaren personal för nu äntligen, är vi igång och ser fram emot att skapa goda kundkontakter och etablera oss.

Miljöservice Norr AB är ett privatägt städ- och serviceföretag.

Källa: Miljöservice Norr

———————————————————–
Klicka här – länk till inlägget.

Källa: Boden Gratistidning – Näringsliv
———————————————————–