Vi välkomnar två nya medarbetare till avdelningen Elnät, Viktor Holmberg tillträder rollen som verksamhetsutvecklare och Jesper Jonsson börjar som underhållsingenjör.

Genom att fortsätta investera i kompetent personal stärker vi vår förmåga att möta framtidens utmaningar inom eldistribution och nätverkshantering.

Viktor Holmberg har tidigare gjort sitt examensarbete här på PiteEnergi när han läste till elkraftsingenjör på HING-utbildningen vid Luleå Tekniska Universitet. I sin roll som verksamhetsutvecklare kommer han nu att spela en nyckelroll i att hjälpa oss att uppnå målen för framtiden.

– Jag ser fram emot att arbeta tillsammans med teamet för att uppnå våra gemensamma mål, säger Viktor Holmberg. – Jag är övertygad om att den här rollen ger mig möjligheten att göra verklig skillnad inom energibranschen och bidra till positiv förändring.

Som underhållsingenjör kommer Jesper Jonsson att ansvara för att övervaka och säkerställa att PiteEnergis elnät underhålls på bästa sätt. Med sin kompetens får han en central roll i att säkerställa driftsäkerheten för elnätet och att PiteEnergi fortsätter att leverera hållbara och pålitliga energitjänster till våra kunder.

———————————————————–
Klicka här – länk till originalinlägget

Källa: PiteEnergi / Pressmeddelanden (RSS)
———————————————————–

———————————————————–
Klicka här – länk till inlägget.

Källa: Piteå Gratistidning – Näringsliv
———————————————————–