Adam Wozniak flankeras av de två vinnande lagen. Foto: Luleå GK.

Luleå Golfklubb arrangerade torsdag 22 juni en sponsortävling där golfklubbens lojala sponsorer bjöds in till en förmiddag fylld av golf och gemenskap. Soligt väder och trevlig stämning skapade perfekta förhållanden för en spännande tävling. Det blev delad vinst i fyrmannascramble på niohålsslingan Björnen. Två lag lyckades gå på 32 slag vilket är fyra slag under banans par.

Luleå Golfklubb värdesätter sina sponsorer och denna tävling var ett sätt att tacka dem för deras stöd och engagemang. Genom att erbjuda en underhållande och minnesvärd dag på golfbanan ville klubben visa sin uppskattning och stärka relationerna med sina sponsorer.
Evenemanget var mycket lyckat och bidrog till en positiv stämning på Luleå Golfklubb. Sponsorer och deltagare uttryckte sin tacksamhet över arrangemanget och njöt av den vackra miljön och den utmanande banan.

Luleå Golfklubb fortsätter att vara en central plats för golfentusiaster och en plattform för att bygga starka relationer med sponsorer och medlemmar. Genom att erbjuda sådana evenemang och tillfällen till samvaro bekräftar klubben sin position som en engagerad och framstående aktör inom golfsporten i regionen.

Lagen som delade vinsten var

  • Mikeal Brännström (Bravida)
  • Roger Hedström (Greencare)
  • Stefan Bohm (Länia Företagsförmedling)
  • Adam Wozniak (värd Luleå GK)
  • Daniel Karlsson (Nya K-L Bil)
  • Magnus Fjällborg (Svensk Cater)
  • Karl Suikki (Data Ductus)
  • Francis Kuo (Restaurang Waldorf)

Adam Wozniak, klubbchef och Per Nilsson, kanslichef på Luleå Golfklubb riktade ett stort tack till alla som deltog och som viktiga sponsorer bidrar till den starka utvecklingen golfen och anläggningen haft under de senaste åren. De passade även på att önska alla golfspelare en trevlig midsommar och en fin sommar. Nästa sponsorgolftävling planeras att köras senare på hösten.

Källa: Luleå Golfklubb

———————————————————–
Klicka här – länk till inlägget.

Källa: Luleå Gratistidning – Näringsliv
———————————————————–