Värsta och bästa schlagern med Linda Bengtzing längst till höger. Foto: Boden Event.

Boden Alive, den årliga musik- och kulturfestivalen, hölls med stor framgång den 6-8 juli. Festivalen bjöd på tre dagar fyllda med musik, underhållning och gemenskap för besökare i alla åldrar. En av höjdpunkterna under evenemanget var den populära artisten Linda Bengtzing.

Besökare från när och fjärran samlades för att delta i Boden Alive och njuta av det omfattande musikprogrammet som spände över olika genrer och stilar. Scenerna fylldes med energi och glädje när artister och band framträdde och bjöd på fantastiska shower och minnesvärda framträdanden.

Linda Bengtzing, en älskad artist och sångerska, trollband publiken med sin kraftfulla röst och energiska scenframträdande. Hon bjöd på en minnesvärd show som fick hela festivalområdet att gunga och publiken att sjunga med i hennes populära låtar.

– Vi är mer än nöjda med årets festival. Den enorma uppslutningen av besökare och den positiva stämningen skapade en verklig folkfestkänsla. Det var en chans för människor att koppla av, umgås med vänner och familj, och samtidigt uppleva fantastisk musik och underhållning, säger Mikael Arvidsson på Boden Event som är arrangör av Boden Alive.

Boden Alive har bevisat sin förmåga att skapa en attraktiv och minnesvärd festival för Bodens invånare och besökare. Det är en händelse som lyfter fram stadens levande musik- och kulturscen och ger människor möjlighet att njuta av gemenskap och underhållning på ett unikt sätt.

Med framgången för årets Boden Alive kan bodensarna se fram emot kommande festivaler och det spännande musikaliska och kulturella program som kommer att erbjudas. Det är en tid att markera i kalendern för alla musikälskare och kulturfantaster som vill uppleva en oförglömlig helg fylld av musik, glädje och gemenskap.

Källa: Boden Event

bodenevent